Wie zijn wij?

Na 33 jaar in NL een cateringbedrijf met kookschool gerund te hebben waren we aan een nieuwe uitdaging toe. Maar zonder gasten en culinaire belevenissen kunnen wij niet en hebben besloten om anderen te laten delen in het Franse leven op het platteland.

Berdien is gastvrouw in huis en keuken.Vincent en Berdien
Met het maken van de meest uiteenlopende gerechten en nieuwe creaties is zij helemaal in haar element.
Koken is haar favoriete hobby, terwijl ze ook creatief in de huiselijke architectuur is. Dat komt tot uiting als je de inrichting van het huis ziet. Gezelligheid staat voorop.

Vincent verzorgt de boekingen, de tuin en de drankjes. Een glaasje wijn onder het koken hoort er natuurlijk  bij en we laten je er ook van mee genieten.
In de tuin van 2 hectare is er altijd wel wat te beleven en er is altijd wel iets wat onderhoud nodig heeft:    het bos, de tuin, boomgaard, vijvers, wijnveld, oude kastanjebomen, truffelveld, onkruid, bladeren, walnoten rapen, de vele gazons. Liefhebbers voor tuinieren kunnen ook bij ons hun ei kwijt.

Op het terrein zijn een aantal zitjes waar je van het uitzicht kunt genieten, een boek lezen of een wandeling maken, de kans bestaat dat je een koppel herten of zelfs everzwijnen ziet. Vijvers met kabbelend water is een genot om te zien, zo ook de boomgaard, waar wij appels, pruimen, vijgen en kersen plukken om o.a. confiture en chutneys te maken.
We wonen nagenoeg het hele jaar op le Magnolia, dus schroom niet ons te contacten voor meer informatie voor een eventueel verblijf.

Alle seizoenen hebben hun charme: het voorjaar met ontluikende fruitbloesems, de zomer met markten en zonnige avonturen, de herfst met het wild- en kleurenpracht en vergeet de winter niet met een heerlijk haardvuur met een glas Cahors na een wandeling ....

Dus: beleef je vakantie in de natuur en/of kom koken en geniet met ons mee!

Bij Berdien en Vincent kun je een heerlijke vakantie tegemoet zien, met alleen rust, lekker eten, zelf koken, fruit inmaken, relaxen, zwemmen, wandelen, dagtripjes maken, locale markten bezoeken, fietsen, tuinieren, etc.
Of een combinatie, met leerzame kookworkshops.

Au revoir, graag tot ziens!
Berdine & Vincent Oostvogel

Copyright © kokeninfrankrijk.com 2017

Design: Webtool4all -creations- .